Bora Bora eilanden vakantie

Adembenemend mooie bestemming

Bora Bora eilanden VakantieBora Bora wordt niet voor niets de ‘parel van de Pacific’ genoemd. Velen zijn van mening dat dit vulkanische eiland het mooiste eiland ter wereld is. We kunnen in ieder geval met zekerheid zeggen dat het inderdaad een prachtig tropisch paradijs is; de begroeiing is vol en groen, het water diepblauw met een kleurige onderwaterwereld en de stranden en baaien zijn adembenemend mooi.

Heerlijk weer

Op Bora Bora heerst een subtropisch klimaat met het hele jaar door een gemiddelde temperatuur van zo’n 29°C, bovendien waait er altijd een lekker verkoelend windje waardoor het altijd erg aangenaam is. De zon schijnt gemiddeld 7 à 8 uur per dag dus als je behoefte hebt aan warmte en zon zit je hier goed! Maar ook voor rust en privacy zijn de Bora Bora eilanden de ideale vakantiebestemming. Bijna alle van de geweldige resorts op het eiland beschikken over privé strand en baaitjes, waardoor je vaak het strand voor jou alleen (of met zijn tweetjes) hebt. De luxe, rust en adembenemend mooie omgeving maken dat veel pas getrouwde koppeltjes dromen van een huwelijksreis op Bora Bora.
Actie

Maar, behalve heerlijk op het strand liggen, je af en toe laten bedienen van een verkoelend drankje of een ontspannende massage, kun je ook lekker sportief bezig zijn op Bora Bora. Elk hotel en resort is wel voorzien van goede fitness faciliteiten en er zijn genoeg mogelijkheden voor spannende activiteiten. Uiteraard kun je prima watersporten, zoals parasailen, surfen of waterskiën. Ook als duikbestemming is het eiland ideaal; je kijkt je ogen uit onder water. Zo kun je er prachtige koraalriffen, tropische vissen en zelfs manta’s, haaien en dolfijnen tegen komen. Daarnaast kun je ook gaan wandelen, fietsen, bergbeklimmen of zelfs een excursie met de catamaran of helikopter maken om dit fantastische oord te verkennen!