Cruise Bora Bora

Ontdek dit prachtige eiland met een cruise

Bora Bora cruiseTijdens een cruise Bora Bora zal je waarschijnlijk niet alleen Bora Bora aandoen, maar kom je langs meerdere eilanden in Frans Polynesië. Bora Bora wordt bestempeld als het mooiste eiland ter wereld en de meest romantische vakantiebestemming. Het is dan ook een idyllische locatie van een haast decadente schoonheid en zeker de moeite waard om je cruise een dag (of meer) te onderbreken! Als je komt aanvaren is het eerste wat opvalt de rotsachtige, zwarte toppen van de Mount Otemanu en de Mount Pahia; beide zijn slapende vulkanen. De koraaleilanden die om het eiland liggen schermen de rijk met vis gevulde, azuurblauwe lagune om het eiland af.

Wat móet je gezien hebben op Bora Bora

Natuurlijk komt je met de boot aan op het eiland. Daarom is het een onvergetelijke ervaring om een helikoptervlucht te maken om dit paradijselijke oord ook vanuit de lucht te kunnen bewonderen. Het is zelfs mogelijk om je met de helikopter naar de top van de Mount Pahia te laten brengen en zelf weer naar beneden te wandelen.

Een andere mogelijkheid om het eiland te verkennen, terwijl je cruiseschip in de haven op je ligt te wachten, is een truck- of jeepsafari. Onderweg maak je een aantal stops waarbij je de gelegenheid krijgt om de omgeving te fotograferen.
Glasbodemboot

Een tochtje met de glasbodemboot over de lagune geeft je een kijkje in de prachtige onderwaterwereld en de tropisch vissen zwemmen onder je voeten door! Maar je kunt jezelf natuurlijk ook in een duikoutfit hijsen en de adembenemend mooie koraalriffen verkennen. De kans is groot dat manta’s en dolfijnen je tijdens je tocht zullen vergezellen.

VaitapeVaitape

In het knusse havenstadje Vaitape kun je, op loopafstand van je cruiseschip, even lekker gaan winkelen. Je kunt er voor van alles terecht; van t-shirts tot zwarte parels.

Maak je cruise Bora Bora compleet met een romantisch diner voor twee bij het strand en geniet van de zonsondergang en een schitterende sterrenhemel!