Vliegticket Bora Bora

Boek een ticket naar deze droombestemming

Vliegticket Bora BoraBora Bora behoort tot het fraaie eilandengebied Frans Polynesië en ligt in de Stille Oceaan. Het prachtige vulkanische eiland is een klein paradijs op aarde en een geliefde, luxe vakantiebestemming. Ook is het dé droombestemming van pasgetrouwde stellen. Op Bora Bora vind je een weelderige natuur, een schitterende onderwaterwereld, luxe resorts en een fantastisch uitzicht!

Vliegen naar Bora Bora

Als je naar Bora Bora wilt reizen, moet je je voorbereiden op een lange vliegreis. Er zijn vanuit Nederland geen directe vluchten naar dit pareltje in de Pacific. Meestal moet je twee tussenstops maken en duurt de vlucht minstens 30 uur.

Eigenlijk vlieg je (na een tussenstop in bijvoorbeeld Londen of Parijs) altijd eerst naar de hoofdstad van Tahiti, Papeete, alwaar je voor een lokale vlucht in een watervliegtuig stapt en doorreist naar Motu Mute Airport op Bora Bora. Dat is nog een uur vliegen, maar de vlucht is een genot op zich want je hebt dan wel een schitterend uitzicht.

Vliegticket Bora Bora

Bora Bora vliegtickeVoor een vliegticket Bora Bora betaal je zo’n 2200 euro of meer. Best een behoorlijk bedrag dus en het loont dan ook de moeite om eens goed rond te kijken voor een goede aanbieding. Hieronder geven we wat tips om goedkopere vliegtickets Bora Bora te boeken:
• Kijk voor een last minute all-in aanbieding; deze aanbiedingen zijn vaak significant goedkoper!
• Kijk op welke vluchtdagen er stoelen leeg zijn in het vliegtuig; op die dagen betaal je veel minder voor je ticket.
• Geef je op voor een flight alert service voor Bora Bora op de websites waar je vliegtickets kunt vergelijken en boeken.
• Kijk ook of het loont om je terugvlucht een dag eerder of later te plannen, dit ook weer in verband met lege stoelen in het toestel. Het kan je soms veel geld schelen.
• Wil je in het laagseizoen naar Bora Bora? Dan kun je vaak een goede last minute aanbieding vinden. Ben je aan schoolvakanties gebonden, kijk dan juist naar een vroegboek korting.