Huwelijksreis Bora Bora

Huwelijksreis Bora BoraBora Bora wordt gezien als het mooiste eiland ter wereld en is daarom een populaire bestemming voor pasgetrouwde stelletjes. De romantiek straalt eraf en bovendien levert de prachtige omgeving een fantastische achtergrond voor perfecte foto’s. De luxe resorts zullen alles voor je uit de kast halen om je een onvergetelijke huwelijksreis te bezorgen. Het kost je wel wat meer, maar tenslotte trouw je maar één keer!

Bora Bora; een klein paradijs op aarde

Bora Bora heeft alles wat je voor een romantische huwelijksreis wenst. Een weelderige natuur, de luxe, rust en privacy op de geweldige resorts. Kortom je hebt alle ruimte en een mooie omgeving om volledig te ontspannen en in elkaar op te gaan. Maar daarnaast heeft het eiland ook genoeg te bieden om op onderzoek uit te gaan of een dagje actief te zijn. Wandel langs het strand, wandel, fiets of vaar door de prachtige natuur of maak een duiktocht om de schitterende onderwaterwereld te bewonderen. Daar komt nog eens bij dat de bewoners van Bora Bora heel gastvrij en vriendelijk zijn; je zult je dan ook echt welkom en verwend voelen!

Resorts en hotels

Honeymoon Bora BoraEr zijn natuurlijk diverse resorts en hotels op Bora Bora, maar het St. Regis is voor huwelijksreizen de meeste bekende. Je verblijft er in een luxe villa of waterbungalow op een terrein met een eigen helikopterlandplaats (tip; het is een leuke excursie om het eiland per helikopter te verkennen), privé stranden, privé zwembad én een 24-uurs butlerservice! Op een eiland in de buurt heb je de gelegenheid om van de Spa faciliteiten gebruik te maken en je kunt kiezen uit wel 3 zeer goede restaurants.
Ook in het Four Seasons Resort Bora Bora kun je genieten van een unieke huwelijksreis. Je hebt er een exotische suite boven het water of een strandvilla met een eigen zwembad, je kunt er genieten van heerlijke maaltijden bij zonsondergang en je lekker laten vertroetelen in de spa.