Hotels Bora Bora

Een combinatie van complete rust en luxe

Hotels Bora BoraBora Bora is een geliefde en dure vakantiebestemming. Maar dan ga je ook naar één van de mooiste plekjes op aarde. Het eiland staat bekend om het spectaculaire, weelderige landschap en de luxueuze resorts. De hotels en resorts op Bora Bora liggen vooral aan de zuidkant van het hoofdeiland, of op de kleinere koraaleilanden, de motu’s , die om het hoofdeiland heen liggen.

Boot

De boot is het vervoermiddel dat je naar je hotel brengt, want de luchthaven ligt ook op een motu. Het maakt dus niet uit of je nu op het hoofdeiland of op een kleinere motu verblijft, een ding hebben alle hotels en resorts gemeen; de prachtige omgeving en het hoge gehalte aan luxe. Bora Bora is dan ook een vakantiebestemming die populair is bij de ‘rich and famous’ en is zeer geschikt voor vakantiegangers of honeymooners met een dikke portemonnee. Maar je krijgt ook echt waar voor je geld; een uitstekende service, comfortabele accommodatie, heel veel privacy en luxe. Kortom, alles wat je nodig hebt voor een ware droomvakantie

Romantische vakantie of huwelijksreis

Bora Bora hotels

Bij veel resorts verblijf je in een bungalow boven het water; je kunt de vissen onder je door zien zwemmen. Het is een ultieme ervaring en je hebt een fantastisch uitzicht. Je kunt er voor kiezen om in het restaurant te dineren, maar je kunt ook besluiten om een overheerlijk 5-gangen diner op je eigen balkon op te laten dienen. Zo kun je eten en genieten van de zonsondergang en sterrenhemel. De meeste hotels en resorts bevinden zich in een privélagune. De bungalows zijn gebouwd op palen, zodat je echt boven het water verblijft. Je kunt bij wijze van spreken zo vanuit je bed het water in rollen, voor een verfrissende duik in de ochtend. Wat je verblijf nog specialer maakt is dat je een zogenaamde Canoe Breakfast kunt bestellen; een heerlijk ontbijt dat per kano bij je hutje wordt bezorgd. Dankzij de goede all-in service van de hotels Bora Bora, hoef je zelf niets meer te doen. Geniet van het prachtige landschap, maak excursies zoals een jeepsafari, een dolfijnen excursie of beklim de vulkaan om te genieten van een overweldigend mooi uitzicht.